Kontejnery Ostrava

Když se řekne kontejner, většina z nás si jej nejspíš spojí s lodní nebo železniční dopravou. Ostatně kontejner byl původně navrhnut jako přepravní jednotka. Taky že je to v podstatě obrovská, pevná a uzavřená přepravka. Co když vám ale řekneme, že to není jediné využití kontejneru? Naše kontejnery Ostrava totiž tvoří tzv. self storage.

Přístup 24/7

Věci v bezpečí

Přístup autem, na kole, MHD i pěšky

Self storage

Bez ohledu na to, jestli žijete v domě nebo bytě, jednou se můžete dostat do bodu, kdy budete mít hromadu věcí, kterou nebudete mít kam dát. V tu chvíli může být těžké najít rozumné řešení, aby vaše věci byly v bezpečí. Dokud se neobjevila služba self storage (= vlastní skladování). S touto myšlenkou první přišli ve Spojených státech amerických zhruba v polovině 20. století. Netrvalo však dlouho a její popularita se rozrostla po celém světě. V čem spočívá? V podstatě je to skoro jako si pronajmout byt. Vyberete si velikost, jaká vám vyhovuje a můžete si do něj dát cokoliv se vám jen zlíbí.

K čemu jsou kontejnery Ostrava?

Kontejnery Ostrava vám poslouží jako jeden ze skladovacích prostorů, kde si můžete odložit vaše věci, a to na vámi zvolenou dobu. K jakému typu věcí jej můžete použít? Pro začátek možná máte příliš osobních věcí a doma už zkrátka není, kam je dávat. V kontejnerech budou v suchu, teple, chráněné před zneužitím a přístupné kdykoliv jen budete chtít. Nebo máte sezónní věci jako je oblečení nebo sportovní a outdoorové vybavení? Řešením může být sklep, ale co když už nestačí? Nebo sklepem nedisponujete? Ideální jsou kontejnery také v případě, že odjíždíte do zahraničí, stěhujete se nebo rekonstruujete vaše obydlí a potřebujete někde dočasně uložit veškeré vybavení domácnosti. V neposlední řadě našimi kontejnery nepohrdnou ani majitelé firmy, kteří potřebují někam uskladnit firemní majetek, ať už jde o tiskárny, kancelářský nábytek, firemní archiv nebo zboží.

Do našeho kontejneru se vejde
Fotogalerie kontejnery Ostrava
Napište nám

Nebo nás oslovte jiným způsobem v sekci Kontakt.